Sanitair

De badkamer en keuken maken een steeds belangrijker deel uit van onze woning. In de keuken wordt er tegenwoordig écht geleefd. Het is niet enkel de plek waar je culinaire uitdagingen aangaat. Het is ook de plek om bij te praten na een drukke dag of de plek waar je kinderen hun huiswerk doen. De badkamer daarentegen wordt meer en meer een oase van rust. Je privé welnessruimte waar je jezelf even kan verwennen. We hechten daarom ook steeds meer belang aan de mooie en praktische inrichting van deze ruimtes.

Heb je beslist om je badkamer onder handen te pakken? Dan droom je misschien van een heerlijke regendouche? Of van een hip vrijstaand bad? Of wil je liever een praktisch badkamermeubel? ppSanders helpt jou met de realisatie van die droom.

Of is het tijd voor wat vernieuwing in de keuken? Verlang je naar een industriële mengkraan of een dubbele spoelbak? Ook hier kan je rekenen op de hulp van ppSanders. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Tenslotte kan je ook bij ppSanders terecht voor de herstelling van allerlei sanitaire problemen. Zo geraak je eindelijk verlost van die lekkende kraan.

We werken met oa. de volgende merken: Hansgrohe, Grohe, Ideal Standard, Villeroy & Boch, Duscholux, Duravit, Hansa, Sphinx, Keramag, Dornbracht, Vola, Schell, Gessi, Pharo, Axor, Viega en Kaldewei.